Yhteystiedot

ETIM Suomi

Sähköteknisen Kaupan Liitto, LVI-INFO ja Rakennustietosäätio RTS sr muodostavat yhteenliittymän, joka on ETIM Internationalin jäsen. Käytännössä organisaatiot huolehtivat itsenäisesti oman toimialansa ETIMin käyttöönotosta ja omaan sektoriinsa liittyvästä ETIMin kehittämisestä.

Olethan siis yhteydessä oman toimialasi organisaatioon, jos haluat tietää lisää ETIMistä tai haluat esittää korjaus- tai kehitysehdotuksia ETIM-standardiin:

Sähkököteknisen kaupan liitto käyttää sähkönumerot.fi-palvelussa ETIMin mukaisia teknisiä tietoja ja vaikuttaa ETIM-mallin ylläpitämiseen ja kehittämiseen koskien sähköteknisiä tuotteita.

  tuotetiedot@stkliitto.fi

  Takomotie 8, 00380 Helsinki

stk_liitto

LVI-INFO käyttää lvi-info.fi-palvelussa ETIMin mukaisia teknisiä tietoja ja vaikuttaa ETIM-mallin ylläpitämiseen ja keittämiseen koskien LVI-tuotteita.

  010 4226 560
  info@lvi-info.fi
  Eteläranta 10, 00130 Helsinki

LVI-INFO

Rakennustieto Oy seuraa rakennusteknisten tuotteiden ETIM-luokituksen kehitystä edistäen kuitenkin myös itsenäisesti teknisen tuotetiedon kehitystä Tuotetiedon tietokannassa.

  0207 476 400
  rts@rakennustieto.fi
  Malminkatu 16, 00101 Helsinki

Rakennustieto logo

ETIM community website

ETIM Internationalin community -sivuston tarkoituksena on auttaa ETIM-luokittelun käyttöönotossa ja käytössä. Käytössäsi on aihealuettainen keskustelufoorumi ja lisäksi tietoa, ohjeita ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Sivuston käyttö on ilmaista ja tarkoitettu kaikille ETIM-asioista kiinnostuneille. Voit liittyä yhteisöön täyttämällä yhteystietosi “Join community” osiossa.

    Siirry ETIM-community -sivustolle