ETIM =

Yksiselitteistä

Loogista

Luotettavaa

 

Loogisen, yksiselitteinen rakenne

ETIMin tuoteluokittelu on looginen, selkeä tapa järjestää tuotteita eri tuoteluokkiin. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja yksiselitteisen viestinnän teknisiä tuotteita tarjoavien ja etsivien kansallisten että kansainvälisten osapuolten välillä. ETIM-malli mahdollistaa tarkan ja yhtenäisen teknisten ominaisuuksien luettelon eri tuoteluokissa. Tarjoamalla erilaisia synonyymejä jokaiselle listatulle luokalle, ETIM tekee oikean tuotteen tunnistamisen entistä helpommaksi!

Huomaa kuitenkin, että ETIM-tuoteluokittelumalli ei itsessään ole valmis tuote. Se tarjoaa vain tarvittavan rakenteen standardoidulle teknisten tuotetietojen vaihdolle osapuolten välillä. Se kuitenkin luo perustan laajalle sovellusten valikoimalle, tuotetietokannoista tuotetietojen hallintaohjelmistoihin.

tuotetietorattaat

ETIM-pohjaisen luokittelun hyödyt

Vaatimukset tuotetietojen määrästä ja läpinäkyvyydestä kasvaa jatkuvasti. Koko toimitusketjun eri näkökulmat ovat tässä suhteessa yhtä tärkeitä. Digitaalisessa muodossa olevan objektiivisen ja vertailukelpoisen tuotetiedon  tarjoaminen säästää kaikkien osapuolien arvokasta aikaa ja sitä kautta myös rahaa.

viestinnän tehokkuus

Viestintä tehostuu


ETIM-pohjainen tuoteluokitus mahdollistaa standardoidun ja automatisoidun käsittelyn. Viestintä tehostuu kaikkien sidosryhmien välillä. Tarvitaan siis vähemmän toimia lyhyemmässä ajassa: tilanne on win-win!

tyytyväiset asiakkaat

Tyytyväiset asiakkaat


Ajantasaiset, täydelliset ja oikeat tuotetiedot koko toimitusketjussa merkitsevät parempaa laatua, parempaa palvelua, vähemmän virheitä ja tyytyväisempiä asiakkaita!

supply chain

Logistiikka paranee


ETIM-pohjainen tuoteluokitus antaa sinulle kaikki mahdollisuudet parantaa varastonhallinta- ja tilaustenkäsittelyjärjestelmääsi ja alentaa sen seurauksena kustannuksia.

laadukas tiedonkulku

Laadukas tiedonkulku


ETIM mahdollistaa yhtenäisen strukturoidun tuotetietojen syöttö- ja tiedonvaihtoformaatin. Näin käytössä on aina ajantasainen ja oikea tieto kaikkien toimitusketjun osapuolten välillä.

import_export

Optimoi tietojen julkaisu


ETIMin mukaiset tuotetiedot ovat medianeutraaleja, joten niitä voidaan helposti tuoda ja ja käyttää erilaisissa julkaisualustoissa - säästyy aikaa ja tieto pysyy laadukkaana.

workflow

Yksinkertaiset rajapinnat


Rajapintojen käyttö on yksinkertaista, sillä tekniset tietojen välittäminen on mutkatonta ETIMin avulla. Jatkuvia rajapintapäivitykset ei tarvita, sillä vakiomuotoinen tuotetieto vastaa myös tulevaisuuden tarpeisiin.

ETIMin hyödyt

 
Tehokkuus

– Yksi ainoa muoto julkaisuun ja tietojen vaihtoon
– Suoraviivainen rakenne

 
Teollisuusstandardi

– Edustaa parasta osaamista
– Alan teollisuuden hallinnoima
– Toimittajasta riippumaton
– Avoin standardi

 
Laatu ja yhtenäisyys

– Ennalta määritellyt ominaisuudet ja arvot

 
Aidosti globaali
– Yksi malli, 17 kieltä
– Laaja soveltamisala

Säästä aikaa ja rahaa

 

Etsitkö tehokasta ja kansainvälisesti tunnustettua standardia teknisten tuotetietojesi listaamiseen ja julkaisemisee? Haluatko pystyä tunnistamaan tarvitsemasi tekniset tuotteet missä ja milloin vain?

Olitpa valmistaja, maahantuoja, tukkukauppias, suunnittelija tai urakoitsija, ETIM on tarvitsemasi standardi teknisille tuotteille. ETIM mahdollistaa nopean ja laadukkaan tietojen vaihdon kansallisesti tai kansainvälisesti toimivien osapuolten välillä kielestä riippumatta.

ETIMin käyttäminen auttaa:

– välttämään päällekkäistä työtä

– kommunikoimaan yhtenäisesti ja tehokkaasti sidosryhmien kanssa

– vähentämään virheitä ja sitä kautta myös kustannuksia